Rockere tæt på masseslagsmål under retssag
En drabstiltalt rocker er i dag i retten. Nu er 50 masseanholdt. Foto: Kristian Linnemann / POLFOTO
Politiet forhindrede, at godt 100 mand tørnede sammen i et slagsmål, efter rockere havde forsøgt at snige sig bag en afspærring.

Selvom de to grupperinger uden foran retten i Glostrup var splittet op bag hver sin afspærring, lykkedes det næsten for nogle rockere at lave et bagholdsangreb på Tingbjerggruppen. Kun politiets hurtige indsats afværgede et masseslagsmål.

Det skriver Ekstra Bladet.

De to grupper er samlet foran retten, fordi den 25-årige HA-rocker Mazdak Fabricius står anklaget for at have dræbt 19-årige Osman Nuri Dogan i august 2008. Det drab, som for alvor var startsskuddet til bandekrigens begyndelse.

Politiet ville vriste noget tåregas fra Tingbjerggruppen, og der så rockerne sit snit til at liste sig ind på rivalerne.

"Det skete i forbindelse med, at politiet tilbageholdt hele Tingberg-gruppen og tog noget tåregas fra dem. Og på et tidspunkt sniger Hells Angels og AK81 sig rundt om bygningen for at lave et bagholdsangreb," fortæller Ekstra Bladets fotograf til avisen.

Godt 50 personer fra Tingbjerggruppen sidder nu futtog og med strips om håndleddene, efter politiet har anholdt dem.

Ifølge Ekstra Bladet er Mazdak Fabrius en af bandekrigens helt store HA-profiler. Han har blandt andet fungeret som livvagt for rockeren Brian Sandberg.

Kilde: eb.dk