Kendt sanger sætter jysk udsigtsvilla til salg
Thomas Buttenschøn og hustruen Cana Buttenschøn har sat deres bolig i sønderjyske Broager til salg. Foto: Sarah Christine Nørgaard/Scanpix/arkiv
Har du et par millioner kroner, kan du erhverve Thomas Buttenschøns villa.

Han er mest kendt for sine evner med en guitar og sin sangstemme, men i efteråret lærte han også at svinge sambahofterne, da han dansede sig til en fjerdeplads i Vild med Dans.

Om han erobrer boligmarkedet med samme succes, som han indtog dansegulvet og tv-stuerne med, vil tiden vise.

Sanger og musiker Thomas Buttenschøn og hans hustru, bloggeren Cana Buttenschøn, har nemlig sat deres villa i Broager til salg - og for de 1.995.000 kroner, som den koster, er det faktisk en reel to-i-en-løsning, man kan købe. Det skriver Boliga Kendte.

De 252 kvadratmeter bolig består af to sammenbyggede huse, og dermed er der ifølge salgsopstillingen også mulighed for, at "flere generationer kan bo under samme tag eller at dele boligen mellem to familier".

Artiklen fortsætter under billedet ...


Hvis ikke du får pruttet pisen ned, så kan du få et stykke af Thomas Buttenschøn ved at købe hans og hustruen Cana Buttenschøns hus i Broager for knap to millioner kroner. Foto: Danbolig Sønderborg

Sammen med ens kære vil en kommende køber altså fra husets terrasse kunne nyde grillpølser, rosé og en "panoramaudsigt over landskabet".

Bor på Østerbro

Thomas Buttenschøn slog igennem med "Fantastiske mandag" tilbage i 2006, og han har siden udgivet det ene hit efter det andet.

Til sommer vil han være at finde i en cirkusmanege, når han skal optræde i Cirkus Summarum, der turnerer i ugerne fra 26 til 31.

Artiklen fortsætter under billedet ...


Thomas Buttenschøn viste en ny side af sig selv, da han sammen mie Mie Martha Moltke blev nummer fire i Vild med dans. Foto: Ólafur Steinar Gestsson/Scanpix/arkiv

Thomas Buttenschøn sagde for to år siden til JydskeVestkysten, at parret havde været glade for at bo i Sønderjylland.

- Jeg har været rigtigt glad for at være her. Folk skal ikke tro, at jeg er træt af det. Folk er simpelthen så søde, og vi er ærgerlige over at skulle flytte fra det her og vores hus. Jeg er virkelig faldet til her, sagde Thomas Buttenschøn til avisen.

Thomas Buttenschøn og Cana Buttenschøn har to sønner og bor på Østerbro i København.

Se villaen her


Boligen er på 252 kvadratmeter og er oprindeligt fra1880. Foto: Danbolig Sønderborg