Aqua-Lene taler ud om skilsmissen
Lene Nystrøm med sine to Aqua-mænd. Til venstre er det Søren Rasted og til højre René Dif, som Lene Nystrøm var kæreste med i de meget tidlige Aqua-dage, og inden hun og Søren Rasted forelskede sig. I dag er det disse tre som tegner Aqua. Claus Norreen valgte i 2016 helt at forlade bandet. Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Scanpix/arkiv
Lene Nystrøms forældre har givet hende styrke i skilsmissen fra Søren Rasted.

Siden Aqua-ægteparret Lene Nystrøm og Søren Rasted meddelte, at de skulle skilles, har der været stille om bruddet efter 16 års ægteskab.

Men nu udtaler den 43-årige norskfødte sangerinde sig til den norske udgave af Se og Hør:

- Det var svært at tage beslutningen om skilsmisse, men det er en beslutning, vi har taget sammen. Vi fortsætter som gode venner, gode partnere og ikke mindst med hovedfokus på det bedste for børnene, fortæller Lene Nystrøm.

Parret har tidligere sagt, at selvom de skilles, så fortsætter de begge i bandet Aqua, som i øjeblikket er hovednavn og en del af den succesfulde party-tur "Vi elsker 90'erne". Her var Søren Rasted og Lene Nystrøm på scenen sammen med René Dif, da showet 27. maj ramte Rødovre.

Selvom det har været en fælles beslutning at gå fra hinanden, så fortæller Lene Nystrøm, at det har været hårdt, og at hun har støttet sig til sine forældre.

- De giver mig styrke og ikke mindst mod. Når tingene er vanskelige, så hjælper det altid at besøge mor og far, siger Lene Nystrøm til Se & Hør.

Boet deles

Lene Nystrøm og Søren Rasted har sammen børnene Billy på 11 år og India på 12 år og er i gang med at dele de 16 års ægteskab mellem sig. Således satte de for et par uger siden deres 650 kvadratmeter store landejendom i Blovstrød til salg, og et par dage forinden var parrets sommerhus i Tisvildeleje blevet sat til salg.

Aqua er med 33 millioner solgte album den mest succesrige danske musikgruppe nogensinde målt på salg.