Sne-dronningen: Nej tak til Vild med Dans
Drømmen om at lære alle standarddanse bliver desværre ikke opfyldt for high society-damen Rigmor Zobel i denne omgang. Familien spænder ben. Foto: Screen dump: preciousjewels.dk
TV 2 gik efter at få Rigmor Zobel i dansetøjet. Hun har overvejet tilbuddet hele sommeren.

Hun stod øverst på deres drømmeliste over deltagere, der fredag efter fredag skal svinge hofterne i en fræk salsa og sætte folderne i en stram mine under en vals.

Derfor fik Rigmor Zobel da også som en af de første en henvendelse fra TV 2, da jagten på kommende deltagere til tv-succesen Vild med Dans startede, skriver msn.dk.

"Jeg sagde nej for 14 dage siden," siger jetsetter-dronningen, der i 2010 kom på alles læber, da hun blev dømt for at have købt kokain, til hjemmesiden.

Hun afslører dog, at tilbuddet om at blive "en af Danmarks modigste dansere" fristede.

"Jeg er faktisk ked af, at jeg ikke kan være med. Jeg har altid gerne ville lære alle standarddanse, og så synes jeg, at programmet er rigtig sjovt," fortæller hun og forklarer, at det var hjemmefronten, der spændte ben for dansedrømmene:

"Jeg kan simpelthen ikke få det til at hænge sammen rent tidsmæssigt med familien, så desværre..."

Indtil videre er sangfugl og skuespiller Kaya Brüel og komiker Tommy Kenter blevet afsløret som deltagere i danseprogrammet. Resten af listen vil blive offentliggjort i løbet af september.

Kilde: MSN.dk