Vildt trekantsdrama blandt jetsettere
Mange piger dåner over popstjernen Burhan G., men det er tilsyneladende Sarah Zobel, der har nydt godt af hans veltrænede krop den seneste tid. Foto: Colourbox
Eks-fotomodel Sarah Zobel og balletinstruktør Alexander Kølpin flytter fra hinanden og er tæt på skilsmisse.

Der er vildt drama i Nordsjælland.

Et af Danmarks mest kendte jetset-par, Sarah Zobel og Alexander Kølpin, er tæt på at ende i en skilsmisse efter, at Sarah Zobel gennem et år ifølge Se & Hør har haft en affære med sangeren Burhan G. Det skriver Se & Hør.

Ifølge ugebladet har fire af hinanden uafhængige kilder fortalt om utroskabet, som skulle have fundet sted i både København og Los Angeles.

- Sarah og Alexanders forhold har altid været meget åbent og frit. Men Sarah har skjult forholdet til Burhan. (...) De to er blevet meget forelskede, siger en af kilderne i Los Angeles ifølge Se & Hør.

Og en anden kilde bekræfter i bladet, at den hotte affære med Burhan G. er årsagen til, at parret nu flytter fra hinanden.

For et halvt år siden kunne Sarah Zobel ellers fejre kobberbryllup med sin balletinstruktør, som hun sammen har datteren Roberta på 11 år og sønnen Vincent på seks år med.

Sarah Zobel bekræfter dog slet ikke forholdet til Burhan G. til Se & Hør.

- Burhan og jeg er bare venner. Men jeg ved godt, folk har snakket om det - det har jeg hørt, siger hun til ugebladet.

Kilde: Se & Hør