Linse Kessler: Jeg har været en dårlig mor
Linse Kessler siger, at hendes 15 måneder lange fængselsdom er det eneste hun fortryder i sit liv. Foto: Nils Meilvang/Scanpix
Hvis Linse Kessler fortryder noget i sit liv, så er det en fængselsdom på 15 måneder.

Det var en noget af en artig erkendelse realitydronningen Linse Kessler kom med i "Go' morgen Danmark".

Her var hun i studiet for at tale om sin bog "Mopper og mig" og blev blandt andet spurgt om, hvad hun har taget med sig fra sin egen opvækst, og hvad hun har gjort anderledes som mor.

- Jeg har taget vores styrke med, og så har jeg bestemt heller ikke været en god mor. Jeg har været i fængsel. Det kan man ikke byde et barn, men det har jeg gjort. Meget fordi jeg var lidt hidsig og sådan noget. Det er nok det, jeg fortryder, fortalte Linse Kessler ifølge Ekstra Bladet.

Artiklen fortsætter under billedet ...


Linse og Geggo. Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Scanpix

Hun mener ikke de korte fængselsstraffe, hvor hun har siddet bag tremmer i 30 eller 90 dage, har haft indflydelse på datteren Geggos, Stephanie Karma Christiansen, opvækst.

- Men når jeg skulle være væk i 15 måneder, det var ikke fair. Det er nok den eneste ting, jeg virkelig fortryder i mit liv.

På Linse Kesslers straffeattest står der domme for hashsmugling, vold, overfald med kniv, trusler mod vidner og ulovlig indtrængen. Sammenlagt har hun brugt syv år af sit liv i fængsel.

Artiklen fortsætter under billedet ...


Bogen "Mopper og mig" er skrevet i samarbejde med Linses nu afdøde mor Ann Patricia Christiansen, som mest er kendt som Mopper. Mopper døde i november sidste år og blev 76 år gammel. Foto: Camilla Rønde/Scanpix

"Mopper og mig" udkommer i dag, 29. maj. Bogen er skrevet af Michael Holbek, som også skrev Linse Kesslers to tidligere bøger "Jeg gør, hvad jeg vil" og "Slap dog af".
Michael Holbek har også skrevet bestseller-biografierne "Hele Sandheden" med Stig Elling og "Duet for livet" med Keld og Hilda Heick.