Sådan scorer du rekordpuljen i Onsdags Lotto
Mange spillere har fødselsdage som lykketal, så chancen for at skulle dele førstepræmiepuljen med andre er væsentligt større, hvis vindertallene hovedsageligt befinder sig i den lave ende af talskalaen. Foto: Colourbox / POLFOTO
Du får overskud på mere end 64.000.000 kroner, hvis du spiller alle kombinationer. Og er ene om at ramme de seks rigtige plus Supertallet.

Spil alle lottokombinationer.

Det kan gøre dig til multimillionær, viser en beregning Newspaq har foretaget.

I dag er det store lottodag. Hele 102.000.000 kroner er gemt i førstepræmiepuljen til seks rigtige i Onsdags Lotto. Hvis det såkaldte supertal også bliver udtrukket. Og ingen andre inklusive vores nordiske medkombattanter rammer plet. Altså andet end dig.

Du skal spille 12.271.512 rækker, hvis du vil dække alle kombinationer i Onsdags Lotto.

"Vi har aldrig været ude for nogen, der har gjort det, men jeg er helt sikker på, at forhandlerne nok skal være behjælpelige med at udfylde systemet. For de får otte procent af omsætningen," fortæller informationschef i Danske Spil Thomas Rørsig til Newspaq.

Med en rækkepris på fire kroner koster det 49.086.048 kroner at afkrydse samtlige kombinationer. Har du kapital på kistebunden og spiller på det hele, vinder du mindst én førstepræmie i form af seks rigtige. Men udover én gang seks rigtige, er du også sikker på følgende gevinster:

12 X 5 rigtige plus ét tillægstal, 240 X 5 rigtige, 12.915 X 4 rigtige og 229.600 X 3 rigtige.

Danske Spil har kontrolleret og godkendt Newspaqs beregninger, der har afsæt i nu afdøde professor Erling B. Andersens bog "Har du en chance?" fra 1998.

Samtidig har lotto-drengene fortalt, hvor store de forskellige sekundære præmier i gennemsnit plejer at være.

Regner man alle præmierne sammen, vil det i denne jackpot-uge betyde en samlet gevinst på 113.341.500 kroner eller godt 64.000.000 millioner kroner i overskud.

Der er bare to hager ved sagen. For at få fingre i alle stakaterne helt alene, kræver det som sagt, at ingen andre har seks rigtige i lotto. Og at Supertallet i øvrigt bliver udtrukket.

"Skulle der virkelig melde sig en supergambler på banen i eftermiddag, vil jeg smide alt, hvad jeg har i hænderne for at udfylde hans kuponer. Og det garanterer jeg, at vi nok skal nå," slutter Thomas Rørsig til Newspaq.