Giga-gevinst på spil i aften
En simpel talkombination kan gøre dig til mangemillionær i aften. Foto: Colourbox / POLFOTO
102 millioner kroner. Så mange penge kan en heldig dansker vinde i lotto i aften, men chancerne er små.

I aften kan en dansker være så heldig, at han eller hun kan strække armene i vejret, lægge hænderne bag nakken og nyde resten af livet uden at røre en finger.

Onsdags Lotto har danmarkshistoriens største pulje på spil i aften, onsdag. Gevinsten lyder på ikke mindre end 102 millioner kroner.

"SuperPuljen vokser og vokser. Og i denne uge er den 92 millioner kroner værd. 1. præmiepuljen bugner af 10 millioner kroner - i alt spiller vi altså i aften om det største beløb nogensinde: 102 millioner kroner. SuperPuljen bliver udløst, hvis SuperTallet også er blandt de seks vindertal i Onsdags Lotto" skriver Danske Spil på deres hjemmeside.

Det er dog langt fra sikkert, at de 102 millioner kroner finder en ny, lykkelig ejer i aften. SuperPuljen er ikke blevet udbetalt siden uge 19, og de sidste mange uger har Onsdagslotte ikke fundet en vinder.

De 102 millioner kroner kan blive den største gevinst, som er vundet i Danmark. Den hidtil største gevinst lyder på 38,5 millioner kroner. Den blev vundet i marts 2008 af en københavnsk familie.

Hvis du vil have et lod med i puljen, kan du nå det endnu. Danske Spil lukker for spillet klokken 18.