Kendt tv-vært besejrer kræften
Claus Borre måtte igennem et længere sygdomsforløb, inden lægerne kunne erklærer ham fuldstændig rask. Foto: Claus Bonnerup/POLFOTO/Arkiv / POLFOTO
Claus Borre er lykkelig og rørt, efter han igen kan kalde sig rask. Måneders kamp mod kræften er vel overstået.

Sportskommentatoren Claus Borre var mere end lettet, da lægerne for kort tid siden kunne erklære ham helt rask for den kræftsygdom, han har kæmpet hårdnakket mod, siden han blev opereret i påsken.

- Jeg var jublende lykkelig og rørt. Jeg har fire børn og det var sejt for de to mindste på 14 og 11. Det var tungt at fortælle dem om det. De forbandt jo kræft med død, siger en lettet Claus Borre til Ekstra Bladet.

Sportskommentatoren, der hårdnakket har forsat sit arbejde under sygdommen, fortæller, at det var en benhård kemokur, der gjorde det af med kræften.

- Jeg har været i gang med kemobehandlinger i fire måneder og har fået en halv snes behandlinger. For to uger siden blev jeg scannet og det viste sig, at kemoen har taget de ondskabsfulde kræftceller, lyder det fra en lykkelig Claus Borre til avisen.

I påsken blev han opereret i ryggen og har siden været i behandling med kemoterapi, mens han forsatte sit job som kommentator. Og selvom han var nødt til at gå ned i tid, var det vigtigt for ham ikke at gå helt i stå.

- Også i de perioder, hvor jeg havde det helvedes dårligt. Det var mig magtpåliggende at arbejde, siger Claus Borre, der sender en stor tak for alle de, der har hjulpet ham i gennem sygdommen med sympatierklæringer og positive kommentarer.

Kilde: Ekstra Bladet