Indlagt Niels Hausgaard får rørende hilsner: Knus og god bedring
Niels Hausgaard er ramt af lungebetændelse og får mange 'god bedring'-hilsner.

Foto: SCANPIX arkiv
En lungebetændelse har sendt Niels Hausgaard på hospitalet.

Den lune jyde Niels Hausgaard er gået kold. En lungebetændelse har desværre sendt ham på hospitalet, og han har måtte aflyse flere udsolgte koncerter. Foreløbig er det denne uges optrædender, der er annuleret.

Den 71-årige sanger var ellers i gang med sin store 2016-turné 'Etik og alt det der', der bringer ham rundt i hele Danmark og er totalt udsolgt med undtagelse af en enkelt ekstrakoncert.

Men lungebetændelsen har sat en foreløbig stopper for turneen for Hausgaard, som på Avisen.dk's Facebook-side får gode og rørende hilsner fra et væld af danskere. Eksempelvis ønsker Ina god bedring med disse søde ord:

"Jeg anser dig for at være min ven, fordi du har givet mig mange gode grin , ja ligefrem latteranfald til tider, via din optræden og din kunst. Du er værd at høre på. Bl.a. dine mange kloge, og også humoristiske svar på programmet "Spørg Charlie". Din humor er fantastisk positiv, realistisk og livsbekræftende. "

Lis sender via Avisen.dk's Facebookside knus til Hausgaard: "Håber meget på,at du kan klare sidst i marts. Men det tager tid at komme til hægterne oven på en lungebetændelse, så vi får se, skriver hun."

John har netop oplevet Niels Hausgaard på scenen i Jelling: "Og der blev prikket til lidt af hvert. Håber på god bedring til ham, forhåbentlig er han i gode hænder, lyder det i hans hilsen til Hausgaard.

Karin sender også positive tanker:"God bedring til en høj elsket musikere og samfundsdebatør."

God bedring, Niels!

Posted by Avisen.dk on Monday, February 1, 2016