Alvorligt syg Niels Hausgaard indlagt: Aflyser koncerter
En svær lungebetændelse har sendt den elskede sanger på sygehuset. Foto: SCANPIX arkiv
Den gæve nordjyde er blevet indlagt på hospitalet.

Den folkekære nordjyde Niels Hausgaard må skufffe nogle af sine mange fans.

71-årige Hausgaard har nemlig været nødsaget til at aflyse en række koncerter. Han rejser i øjeblikket rundt i landet for fulde og udsolgte huse med turneen 'Etik og alt det der.'

Men i denne uge bliver der ingen optrædender.

Årsagen er ganske alvorlig: Niels Hausgaard er blevet indlagt med 'svær lungebetændelse', som det mandag blev formuleret på koncertarrangøren Arenas Nords Facebook-side.

"Det er desværre i dag blevet meddelt, at Niels Hausgaard er indlagt med svær lungebetændelse, og derfor er hans koncerter i den nærmeste tid aflyst," lød den nedslående besked.

Det er denne uges koncerter, der i første omgang aflyses. Her skulle Hausgaard have spillet i Det Musiske Hus i Frederikshavn. Koncerten var udsolgt. Billetterne refunderes. Der kan ikke tilbydes billetter til en erstatnings-koncert.

Niels Hausgaard skulle senere denne uge have givet koncerter på Musikteatret i Holstebro (4. og 5. februar) samt Vendelbohus i Hjørring (6. og 7. februar). Disse koncerter var også udsolgte, men er nu aflyst, oplyser hans bookingfirma TP Production. Spillestederne giver nærmere oplysninger om, hvad man skal gøre, hvis man sidder med en billet til en af koncerterne.

På Musikteatrets Facebook-side omtales aflysningen også:

AFLYSNING! Niels Hausgaard har desværre fået lungebetændelse, så begge vores shows henholdsvis den 4. og 5. februar er...

Posted by Musikteatret Holstebro on Monday, February 1, 2016