Gigabøde til Tivoli-restaurant for lun hummer
Der blev fundet hummer og rå fisk i et køleskab, som var for varmt, konstaterede Fødevarekontrollen, da de besøgte Nimb Bar'n Grill. Foto: Kattegatcentret
For anden gang på kort tid får Tivolis Nimb Bar'n Grill uheldig omtale på grund af en hummer. Denne gang koster det bøde og sur smiley.

Den dårlige omtale vælter ned over Tivoli-restauranten Nimb Bar'n Grill.

Først blev de sat i forbindelse med super-stjernen Robbie Williams' maveonde, som kostede titusindvis af danske fans en koncertoplevelse med Take That i Parken.

Nu har de fået en alvorlig påtale fra Fødevarekontrollen på grund af et køleskab, som var for varmt, skriver Ekstra Bladet.

Da Fødevarekontrollen fandt hummer og rå fisk ved alt for høje temperaturer i køleskabet og kvitterede med en sur smiley og en bøde på 10.000 kroner.

"Vi tager en sur smiley super alvorligt. Vi har fjernet den mad, der var i køleskabet ,og destrueret det. Det skal bestemt ikke bruges. Og så har vi rettet fejlen i køleskabet," siger kommunikationskonsulent i Tivoli, Ellen Dahl, til Ekstra Bladet.

Hun afviser endnu engang, at restauranten var skyld i Robbie Williams' maveonde.

"Vi mener ikke, at der er nogen forbindelse mellem den her hændelse og den omtale, der var i forbindelse med Robbie Williams' besøg," siger Ellen Dahl og påpeger, at restauranten dengang fik en fejlfri rapport fra Fødevarestyrelsen.

Kilde: Ekstra Bladet