DR-vært i chok efter fyring: Jeg hverken sov eller spiste
Søren Dahl er fortsat i æteren og har efter balladen om brud på DRs regler om sponsorering fundet en ny platform. Nu hedder hans program ikke "Café Hack", men "Dahl på Hack". Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Scanpix/arkiv
"Café Hack" lever endnu, men under et andet navn og via andre kanaler.

- Det var et mareridt for os begge. Vi var nødt til at lukke helt af for alt andet end vores familie. Det var meget hårdt, hvor jeg hverken sov eller spiste i 14 dage. Hele korthuset væltede. Jeg var bare nødt til at fokusere på at redde familiens hus og økonomi.

Sådan siger Søren Dahl til det nyeste nummer af ugebladet Her og Nu. I 14 år var han søndag efter søndag kaptajn på DR-flagskibet "Café Hack", men det sluttede brat, da det i slutningen af februar blev afsløret, at programmet i en årrække havde tjent penge på at sende talkshowet fra forskellige steder i landet.

Flere af stederne havde betalt for at få Café Hack til at sende live fra netop deres sted. Og det er i strid med DRs regler om sponsorering.

Søren Dahl og medejeren Kristian Borregaard i SK Productions, som producerede Café Hack for DR, blev fyret, men selvom det nu er godt tre måneder siden, at Café Hack flød ud i æteren via P4, så smerter affæren fortsat Søren Dahl.

- Den her oplevelse kommer aldrig ud af mit liv. Det har været chokerende på alle måder, siger Søren Dahl til Her og Nu.

Programmet lever dog fortsat. Nu hedder det "Dahl på Hack" og sendes hver søndag fra Café Hack i Aarhus eller fra steder rundt i landet.

"Dahl på Hack" kan høres på Facebook eller på YouSees infokanal.