Tv-vært tiltalt efter ulykke: Et mirakel jeg er i live
DR-værten Jan Hellesøe er blandt andet kendt fra tv-programmet "Fuckr med dn hjrne" og "Manipulator". Se billeder fra uheldet under artiklen. Foto: Sophia Juliane Lydolph/Ritzau Scanpix (arkiv)
Tv-værten Jan Hellesøe skal i retten efter voldsomt uheld. Han afkræves en bødestraf.

Manipulatoren og tv-værten Jan Hellesøe er ikke helt glad for de ting, der står i det anklageskrift, som han er blevet præsenteret for forud for en retssag i forbindelse med et voldsomt trafikuheld i oktober sidste år.

Til gengæld er han glad for, at han overhovedet er i stand til at møde frem til sagen i Retten i Sønderborg.

- Det jeg bare er allermest glad for, er, at der ikke er sket nogen noget. Det kunne være endt meget værre, siger han til Ekstra Bladet.

Jan Hellesøe slap helskindet fra uheldet, som skete om morgenen 12. oktober sidste år på Sønderjyske Motorvej.

Her blev hans Audi ifølge Ekstra Bladet "krøllet sammen og totalsmadret", da han kørte op i enden på en polsk lastbil med efterspændt dansk sættevogn.

Jan Hellesøe har efterfølgende fortalt til Ekstra Bladet, at han gentagne gange efter uheldet fik at vide, at det er "et mirakel", at han er i live.

Jan Hellesøe afkræves en bødestraf for overtrædelse af færdselsloven ved "under tilsidesættelse af væsentlige hensyn til færdselssikkerheden" at have ført sin bil "uden at udvise tilstrækkelig agtpågivenhed", skriver Ekstra Bladet.

Jan Hellesøe forklarede efter uheldet blandt andet på sin Facebook-side, at uheldet skete i forbindelse med, at han ville overhale lastbilen. Han tog selv billeder af uheldet, hvor man kan se, at hans bil blev klemt ind under lastbilen bagende.

Jan Hellesø var rystet, men havde alligevel overskud til at tage en selfie umiddelbart efter uheldet. Her sidder han fortsat i bilen, og det fremgår tydeligt, hvor voldsom uheldet var - se billedet herunder.


via Listen To News