Peter Nymann udtaget til landsholdet
Landstræner Morten Olsen har udtaget Djurgårdens Peter Nymann til ligalandsholdets træningstur til Thailand. Foto: Scanpix, Jens Nørgaard Larsen
Morten Olsen har udtaget Peter Nymann til Ligalandsholderts træningstur til Thailand i januar

Peter Nymann, der til daglig spiller i svenske Djurgårdens IF, er udtaget til Ligalandsholdets træningstur til Thailand.

Her skal de danske spillere deltage i Kings Cup-turneringen i Bangkok fra midten af januar.

Det bliver Peter Nymanns tredje træningstur med Ligalandsholdet. Den tidligere OB- og Esbjerg-spiller erstatter en skadet Thorbjørn Holst og bliver den 12 udlandsprofessionelle spiller på Ligalandsholdet.

Den hurtige kantspiller er noteret for fire kampe for Ligalandsholdet. Det var mod USA og Honduras i januar 2007 og mod Polen og Thailand i 2010 kun to måneder inden, han fik sin hidtil eneste optræden på A-landsholdet i venskabslandskampen mod Østrig i Wien i marts 2010.

Ligalandsholdet spiller tre kampe. Først mod det norske Ligalandshold søndag den 15. januar. Derefter spiller holdet mod Sydkoreas OL-landshold onsdag den 18. januar, inden danskerne møder værtsnationen Thailands A-landshold lørdag den 21. januar.

Ligalandsholdet vandt Kings Cup-turneringen de seneste to gange, holdet deltog i den traditionsrige turnering i 2009 og 2010.