Kendt radio- og tv-vært er blevet gift
Peter Falktoft har sagt ja til at leve resten af livet med Anna Frank Møller Hvidkjær. (Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix)
Den danske tv- og radiovært Peter Falktoft kan nu kalde Anna Frank Møller Hvidkjær for sin hustru.

Lørdag ringede bryllupsklokkerne for den danske radio- og tv-vært Peter Falktoft, som gav et rungende ja til Anna Frank Møller Hvidkjær, som han har været forlovet med i cirka et år.

Det skriver BT, som henviser til, at flere kendte danskere har lagt billeder på Instagram fra brylluppet, som blev afholdt på Dragsholm Slot nær den sjællandske by Hørve.

En af de gæster, som har delt et billede fra festen, er radiovært Sisse Sejr, som danner par med Esben Bjerre, som er Peter Falktofts makker og kollega gennem mange år.

Esben Bjerre og Peter Falktoft står blandt andet bag radiosuccesen "Monte Carlo på P3" og podcasten "Her går det godt" samt flere tv-programmer.

Også skuespiller Sus Wilkins har delt et billede af sig selv fra brylluppet. Hun lærte for alvor Peter Falktoft at kende, da de sidste år sejlede over Atlanterhavet i en sejlbåd i Kanal 5-programmet "Over Atlanten".

34-årige Peter Falktoft annoncerede i 2017, at han og Anna Frank Møller Hvidkjær var et par. I oktober 2018 kom det frem, at parret var blevet forlovet.

Se billeder fra brylluppet her og her

 

/ritzau/

Af Kristine Dam Johansen, Ritzau FOKUS
via Listen To News