Østjyde blev millionær hos bageren: Chefen havde en finger med i spillet

En arbejdsgiver havde en finger med i spillet, da en østjysk mand i weekenden vandt over 5 millioner i lotto.
På billedet ses forhandleren, der solgte den indbringende lottokupon.
På billedet ses forhandleren, der solgte den indbringende lottokupon. Foto: Danske Spil

En 59-årig mand fra Østjylland scorede i weekenden den helt store lottogevinst, da han blev hele 5.093.125 kroner rigere.

Og faktisk var det lidt et tilfælde, at han valgte at spille lotto i lørdags. Han blev nemlig kaldt på arbejde af sin chef og skulle køre fra Jylland til Sjælland på en opgave.

Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse. 

Den 59-årige tog meget tidligt hjemmefra og nåede ikke at få morgenmad. Derfor kørte han ind på en Shell-tank ved Gørlev på Sjælland for at noget føde. Her så han sit snit til at købe en lottokupon. 

Da han tjekkede tallene hos bageren næste morgen, fik han sig lidt af et chok. Her kunne forhandleren fortælle, at der i hvert fald var mere 10.000 kroner på kuponen.

- Jeg køber avisen med og får tjekket tallene, mens jeg sidder i bilen. Og så får jeg nærmest et chok. Så jeg glemmer alt om morgenbrød og skynder mig hjem til min kone, siger den heldige lottospiller, der ønsker at være anonym.

Spillerens kone trode først, der var sket en ulykke, da hendes mand kom helt bleg hjem uden posen med morgenbrød, men da han fremstammede, at de var vindere af en stor Lotto-gevinst, blev der jublet igennem.

- Vi ringer efter vores datter og svigersøn, som så tager morgenmad med, for vi er efterhånden godt sultne på det tidspunkt, siger den heldige vinder med et grin.

Mandag tog parret i banken med kuponen.

- Det er jo det eneste bevis man har, så man bliver nærmest helt bange for at have den i hænderne. Og vi er stadig helt rundtossede over at have vundet, så den skulle bare i sikkerhed. der fortæller at pengene i første omgang skal gå til at få betalt lån ud på bil og campingvogn og i det hele taget forsøde tilværelsen, når parret går på pension, siger vinderen.

Han glæder sig over, at han nu har råd til at rejse noget mere sammen med sin kone, når han bliver pensionist.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.