OB forlænger med nødvalg i buret
Mads Toppel, der på dette billede sidder i midten blandt målmændene, er fortsat at finde i OB efter nytår. Foto: OB
Mads Toppel kan nu se frem til at være i OB frem til sommeren 2013. Den fynske keeper belønnes for sin fine rolle som nødvalg i målet.

Det var sikkert kun den nærmeste familie, der havde troet, at Mads Toppel kunne slå den tidligere Bayern München målmand Stefan Wessels af i OB's mål.

Men det lykkedes for den 29-årige fynske keeper at blive førstevalg efter flere elendige præstationer af Stefan Wessels.

Og nu kan Mads Toppel, der først på året vendte hjem til Fyn og OB, skyde nytåret ind med en spritny kontrakt. Den tidligere kontrakt stod til at udløbe nytårsdag.

Den tidligere B1909, Næstved og Tromsø spiller har forlænget kontrakten frem til sommeren 2013.

"Jeg har arbejdet hårdt for at være klar, når chancen bød sig, og det har vist sig at være godt investeret arbejde. Men jeg ved også godt, at der skal kæmpes hårdt for at bevare pladsen, og at der altid vil være skarp konkurrence om målmandsposten i OB," siger Mads Toppel til klubbens hjemmeside.

Mads Toppel har fortjent kontrakten efter hårdt arbejde på de mudrede baner i Ådalen i Odense.

"Vi forlænger med en fynsk målmand, der først og fremmest er rigtig dygtig, og som gennem hårdt arbejde og en meget ydmyg tilgang til opgaven har løftet sit niveau," siger sportsdirektør Poul Hansen.

Mads Toppel startede karrieren i OB, men slog igennem hos rivalerne fra B1909.