Lyngby kan rykke ned i 1. division
På banen er dommen faldet og Randers FC er rykket ned i 1. division, som er lige under Superligaen. Men klubben håber, at Lyngby bliver dømt ude, så de kan rykke op igen. Foto: Colourbox
Superligaklubben Lyngby skal igennem en sag i Danmarks Idræts-Forbund, der kan betyde, at de som straf for dømt alle deres kampe som tabte.

Lyngby har ikke handlet efter alle spillets regler, når det kommer til ansættelsen af Kim Aabech, og han har spillet uden at være berettiget. Og Lyngby er tidligere blevet tildelt en bøde på 75.000 kroner for den sag.

Men Randers FC anker nu afgørelsen til Danmarks Idræts-Forbunds (DIF's) Appeludvalg - populært kaldet idrættens højesteret. Det skriver Jyllands-Posten.

Den jyske klub er netop rykket ned og ser måske sit snit til at komme tilbage i den bedste række med ankesagen.

I sidste ende kan det nemlig ende med, at Lyngby bliver dømt som taber af alle de superliga-kampe, de har haft Kim Aabech med i, siden den 6. december 2010.

Det vil betyde, at den sjællandske klub rykker ned i 1. division, mens Randers FC kan rykke op.

"Det er det, som vi håber at få ud af det. Lyngby har spillet med en spiller, der ikke var spilleberettiget, det bør have en konsekvens, og den konsekvens bør være pointtab," siger Randers FC's bestyrelsesformand Svend Lynge Jørgensen.

Sagen regner med at blive afgjort inden Superligaens begyndelse den 16. juli.

Kilde: Jp.dk