VORES VALG

Mystisk hindu-leder gratulerer Thorning

Rajan Zed præsident for hinduisternes internationale samfund sender sin hilsen til Danmarks første kvindelige statsminister.
Rajan Zed præsident for hinduisterne internationale samfund sender en hilsen til Helle Thorning-Schmidt.
Rajan Zed præsident for hinduisterne internationale samfund sender en hilsen til Helle Thorning-Schmidt. Foto: Pressebillede

Helle Thorning-Schmidt (S) har med garanti fået mange lykønskninger i dag. En af de mere spektakulære er uden tvivl kommet fra præsidenten for hinduisternes internationale samfund, Rajan Zed.

Zed, vis organisation har hjemme i Nevada i USA, skriver i en pressemeddelelse, at han er særdeles glad for, at Danmark nu har fået sin første kvindelige statsminister.

Præsidenten roser Thorning-Schmidt for hendes arbejde for integration, ligestilling og visioner for fremtiden. Han udtrykker yderligere håb om, at den kommende statsminister vil få held til at klare landet gennem krisen.

I et særskilt afsnit opfordrer Rajan Zed til, at Danmark adskiller kirke og stat, så andre trosretninger får endnu bedre forhold i det danske samfund.

Hindu-lederen afrunder sin lykønskning med også sende et par rosende ord til Lars Løkke Rasmussen (V), som, efter Zeds mening, har klaret Danmark flot igennem de økonomisk vanskelige tider.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.