Mette Reissmann bliver politisk ordfører

Mette Reissmann bliver socildemokraternes nye politiske ordfører i København. (Foto: Foto: TV3)

Den nyvalgte socialdemokrat Mette Reissmann bliver partiets politiske ordfører i København.

Den nyvalgte socialdemokrat Mette Reissmann er netop udnævnt til Socialdemokratiets nye politiske ordfører i København.

"Jeg er bare så glad. Det betyder en mindre rekonstruktion af mit arbejdsliv, men jeg glæder mig vildt meget til at repræsentere mit parti og være den eksterne kommunikator, på hvad vi sætter i gang, vores værdier, udvikling og politik," siger Mette Reissmann til Nyhedsbureauet Newspaq.

Den populære tv-vært blev efter kommunalvalget i sidste uge valgt ind på Københavns Rådhus for Socialdemokraterne som den syvende af partiets i alt 17 mandater med 872 personlige stemmer.

"Jeg synes, det er så fedt, særlig fordi Frank Jensen lægger op til, at det skal handle om en mere holistisk horisontal kommunikation mellem de forskellige udvalg og parter. På den måde skal man fuldstændig undgå den søjleopdelte funktion, som man kunne få indtryk af prægede tidligere," siger hun.

Mette Reissmann har allerede planlagt møder med de erfarne folk i partiet, og skal de kommende dage tale med de andre i ledelsesgruppen om hvordan strategien skal tilrettelægges, i hvilket tempo og med hvilket fokus.

"Først og fremmest skal jeg sætte mig ind i arbejdet, og så skal jeg bare suge viden til mig de næste par uger, så jeg for alvor er klar til at tage arbejdet på mig, når vi mødes efter 1. januar," afslutter en tydeligvis glad Mette Reissmann.