Kendt rigmand i kødet på Støjberg: Hun gør os andre til kujoner!
"Lad mig sige det, som det er - Inger Støjberg hænger mig langt ud af halsen efterhånden." Sådan skriver Lars Seier Christensen på Facebook. Foto: Uffe Weng og Nils Meilvang/Scanpix
Inger Støjberg hænger for anden gang i løbet af i år rigmanden Lars Seier Christensen ud af halsen. Han er igen ude med riven, efter integrationsministeren hængte Skovgaard Museets udstilling om blasfemi ud på Facebook.

Rigmanden Lars Seier Christensen mener, at udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg (V) med sin Facebook-opdatering med Kurt Westergaards Muhammed-tegning gør sig modig på andres bekostning.

Det siger den tidligere ejer af Saxo Bank til Berlingske.

Han skrev blandt på de sociale medier: "Lad mig sige det, som det er - Inger Støjberg hænger mig langt ud af halsen efterhånden", og til Berlingske uddyber han sin reaktion:

- At hun sidder der i sit beskyttede miljø og er modig, og tør fortælle andre folk, der ikke har den samme beskyttelse og motivation for at være i politik - folk, som ikke ville få andet end problemer ud af det - at nu skal de altså se at leve op til det samme mod. Det er som udgangspunkt et billigt point at score, siger Lars Seier Christensen, som tidligere selv har delt Muhammad-tegninger på sin Facebook-profil.

Men han mener, Inger Støjberg blander tingene sammen, og at vi sagtens skal kunne diskutere blasfemi uden at inddrage de 12 år gamle Muhammed-tegninger.

Han siger desuden til avisen, at der er mange andre ting end Skovgaard Museets (som ikke vil udstille tegningerne i en aktuel udstilling, red.) mod og udstilling, som Inger Støjberg burde beskæftige sig med. Han erkender også, at han selv har haft en række barske opdateringer om den trussel, han ser fra den islamistiske tilgang til vores samfund og den manglende integration.

- Inger Støjberg skal sige, hvad hun har lyst til - men hun skal lade være med at gøre andre til kujoner og svage, fordi de ikke vil gøre det samme, siger Lars Seier Christensen.

Det er ikke første gang Lars Seier Christensen er ude med riven overfor Inger Støjberg. Han kritiserede hende også kraftigt, da hun i marts fejrede 50 udlændingestramninger med kage og jubel-opdatering på Facebook. Den opdatering syntes Lars Seier Christensen var usympatisk og unuanceret:

- Hvorfor skal vi repræsentere os selv som uendeligt provinsielle, uempatiske, ja direkte ækle mennesker?, skrev Lars Seier Christensen blandt andet på Facebook i marts. Til Berlingske siger han i dag:

- Men det er åbenbart en måde, Inger Støjberg godt kan lide at reagere på. Det hænger mig bare ud af halsen, siger han til Berlingske.