Kendt dansk komiker på hash-afvænning
Christian Fuhlendorff vil kvitte sit hash-misbrug for sit barns skyld. Foto: Jonas Pryner Andersen / POLFOTO
Christian Fuhlendorff indrømmer nu, at han i mange år har været dybt afhængig af hash.

Godt nok bliver det kaldt fniseurt, men alligevel.

En af Danmarks mest produktive og succesfulde stand-up komikere, Christian Fuhlendorff, indrømmer nu, at han i årevis har været misbruger af hash.

Men nu skal det være slut, og derfor har han søgt hjælp til at komme ud af sit misbrug på en afvænningsklinik, skriver B.T.

"Jaaa. Jeg var deroppe (på afvænningsklinikken, red.) og skulle så fortælle, og jeg sad der helt pinlig: Jeg tror, jeg ryger seks gram om dagen," gengav stand-upperen, da han forleden var gæstevært på Natholdet på TV 2.

Ifølge Christian Fuhlendorff er det hovedsageligt på grund af sit et-årige barn, at han følte det var på tide at smide chillumen i skraldespanden.

"Jeg havde jo vidst det i lang tid. Så blev jeg far for et år siden. Man ved ikke hvornår, man skal blive voksen, men når man får et barn, synes jeg lidt, det er ens pligt at blive voksen, og så tænkte jeg, så må jeg jo hellere stoppe og blive et forbillede for min datter," fortalte den unge komiker til Anders Breinholdt, der er vært i Natholdet.

Christian Fuhlendorff er lige nu aktuel med sammen med Tobias Dybvad i stand up-showet Livet i Nødsporet. Derudover har han blandt andet optrådt i komedie-serien Kristian på TV 2 Zulu.

Kilde: B.T.