Her er årets bedste spiller i Superligaen
Det har uden tvivl været mit bedste år som fodboldspiller, lyder det fra en beæret Dame N'Doye. Foto: Polfoto/Jens Dresling / POLFOTO
Kollegaerne fra landets bedste fodboldrække har kåret FC København-angriber som årets bedste spiller.

Efter en målrig sæson i dette års Superliga kan FC København-spilleren Dame N'Doye nu også prale af titlen som den bedste spiller i Superligaen i 2011.

Det mener kollegaerne fra landets bedste fodboldrække i hvert fald, og de har derfor stemt på senegaleseren i Spillerforeningens årlige kåring.

"Det er altid stort, når andre sætter pris på det, man laver. Mine modspillere ved, hvem der er den bedste. De ved, hvem der gør en forskel på banen, så derfor er det kæmpestort for mig at modtage denne hæder," siger FC København-angriberen i en pressemeddelelse fra foreningen.

"Jeg har også haft et fantastisk år. Det har uden tvivl været mit bedste år som fodboldspiller. Jeg skylder en stor tak til mine holdkammerater, for uden dem ville jeg ikke kunnet have opnået det hele," lyder det videre fra en tydeligvis beæret N'Doye.

Det er blandt andet 24 mål i 38 kampe i 2011, som har gjort, at FC København-angriberen har opnået anerkendelsen blandt kollegaerne.

Spillerforeningen har stået for kåringen siden 1989, og blandt tidligere vindere er spillere som Michael Gravgaard, som fik æren i både 2005 og 2006, Jesper Grønkjær, Djiby Fall, Jakob Poulsen - og sidste år FCK'eren William Kvist.

Kilde: Spillerforeningen