Gitte: Schwarzeneggers penis var meget stor
Den danske blondine-bombe Gitte Nielsen fortæller gerne om sit sexliv, og hun sparer ikke på detaljerne. Foto: Scanpix, ALESSIA PIERDOMENICO
Den danske Hollywood-skuespiller Gitte Nielsen kom for nylig til at tale over sig.

Den tidligere filmstjerne og guvernør for Californien, Arnold Schwarzenegger, er en stor mand - det ved vi. Og de fleste af os vil nok tænke, at der henvises til, at manden er tidligere bodybuilder.

Men nej. Også Schwarzeneggers penis er enorm. Det kom for nyligt frem, da danske Gitte Nielsen, som flere gange har været i seng med østrigeren, talte over sig.

Det skriver ugebladet Se og Hør.

"Han var ikke normalt udstyret. Han havde en meget, meget stor pik," havde Gitte Nielsen sagt til en flok danske og amerikanske venner, som hun spiste middag med.

SE og HØR har talt med flere af gæsterne, og de siger, at Nielsen var meget detaljeret i sin beskrivelse af både Arnolds nedre regioner og deres seksuelle udskejelser.

For to år siden skrev Gitte Nielsen i sin biografi, at hun var i seng med bodybuilderen op til flere gange. Til et middagsselskab i Los Angeles fortalte hun den lille kreds, at muskelbundtet næsten var mere, end hun kunne holde til.

Gitte Nielsen er tidligere gift med Sylvester Stallone. I dag har hun taget den 15 år yngre Mattia Dessi til sig som sin ægtemand.

Kilde: Se og Hør