Dræbt kvinde i Tønder obduceres i dag

Krimi
Den efterlyste gerningsmand fra et bankrøveri onsdag i Sydbank i Tønder flygtede hen mod den dræbte kvindes gade. Politiet undersøger, om der er en forbindelse. (Foto: Politifoto)

Politiet venter på, at obduktionen af en dræbt kvinde kan lede poltiet på sporet af morderen.

Politiet i Sønderjylland er i færd med at støvsuge gerningsstedet for tekniske spor som fingeraftryk og DNA-rester i det hus, hvor en 54-årig kvinde blev fundet dræbt onsdag aften i et hus i Tønder.

En obduktion af kvinden senere på dagen skal slå dødsårsagen fast og give politiet spor at gå efter i opklaringen.

- Vi har en masse tekniske undersøgelser i gang lige nu, det vil sige for fingeraftryk, DNA og hvad der ellers måtte være, fortæller Helle Lundberg, kommunikationsmedarbejder hos politiet.

Den dræbte kvinde er ifølge politiet formentlig blevet slået ihjel i går onsdag og blev fundet i aftes klokken 20.40.

Politiet vil endnu ikke fortælle, hvilken tilstand kvinden blev fundet i. Den  kvinde, som fandt den dræbte på adressen og slog alarm, kunne dog ikke selv se, om der var tale om en ulykke eller om et drab.

Politiet er desuden i færd med at kortlægge kvindens færden i tiden op til drabet og tale med de mennesker, der sidst så hende i live.

Politiet i Sønderjylland oplyser også, at der onsdag middag blev begået et bankrøveri og et forsøg på bankrøveri i henholdsvis Sydbank og i Tønder Sparekasse med et forholdsvist lille udbytte.

Gerningsmanden blev set flygte i retning mod Skibbrogade, hvor den dræbte kvinde blev fundet i nummer 2. Politiet har dog ingen oplysninger om, hvorvidt der er en sammenhæng mellem de to episoder.

faktaboks
Nyheder

Ældre ægtepar for vild

i en uge:

Levede af bær og

muddervand