Badehotellet-stjerne bar på stor hemmelighed under optagelser
En gravid Amalie Dollerup står her som nummer fire fra venstre. Billedet er fra et pressemøde om "Badehotellet"s sjette sæson 16. januar i år. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix (arkiv)
Det var svært for Amalie Dollerup, at skjule sin graviditet under optagelserne til sjette sæson af TV 2-successen "Badehotellet".

Mens Amanda i ”Badehotellet” raser over, at manden Max er flyttet sammen med en anden kvinde, og at de venter barn sammen, så bar Amalie Dollerup rundt på sin egen lille familieforøgelse.

I januar fortalte Amalie Dollerup, at hun og manden Andreas Jebro venter deres første barn, og nu fortæller hun til Billed-Bladet, at graviditeten gav lidt problemer under optagelserne af den igangværende sjette sæson af den populære TV 2-serie.

- Jeg fandt ud af, at jeg var gravid i oktober, og det var lidt svært at skjule frem til sidste scene i slutningen af no­vember. Kroppen begyndte på et meget tidligt tidspunkt at reagere, så jeg blev meget træt, fortæller Amalie Dollerup til Billed-Bladet.

Amalie Dollerup har ikke sat en dato på fødslen, men har sagt, at familieforøgelsen vil ske til sommer.

- Vi glæder os virkelig meget til at møde det fine, lille menneske, og vi kan næsten ikke vente til, det bliver sommer, siger den 32-årige skuespiller.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Amalie Dollerup venter sit første barn til sommer. Foto: Mads Claus Rasmussen/Scanpix (arkiv)

Graviditeten forhindrer hende ikke i, at være en del af teaterforestillingen "Mød mig på Cassiopeia" på Folketeatret.

- Som skuespiller er der aldrig en god timing i forhold til at være gravid, og vi er bare enormt glade, siger Amalie Dollerup til ugebladet.

Hun spiller rollen som Polyhymnia og spiller sammen med blandt andre Lone Hertz, Trine Gadeberg, Asger Reher og Troels Malling.