Tillykke Bendtner, men du er bare for dårlig
Nicklas Bendtner fylder i dag 24 år, men han skuffer i den grad sin træner. Foto: Polfoto, (AP Photo/Alastair Grant) / POLFOTO
Nicklas Bendtner fylder 24 i dag, og i gave fra sin træner i Sunderland har fodboldspilleren fået en gevaldig sviner over sit dårlige spil.

I dag er det Bendtners fødselsdag, men han skal nok ikke regne fødselsdagssang og lækker lagkage fra sin træner Martin O'Neill, der er mildest talt rystet over fodboldspillerens brændte chancer mod Chelsea.

Både Nicklas og midtbanespilleren Craig Gardner brændte målchancer på stribe, og efter kampen gav O'Neill ifølge goal.com udtryk for, at nu har han fået nok.

"En klodset back fra fjerde division kunne have sparket nogle af dem ind. Vi brændte fem gode chancer i dag. Det er for mange. Jeg ved, det er svært at score mål, men så svært er det heller ikke," siger han.

Træneren lægger heller ikke skjul på, at han i den grad ønsker sig en angriber, der kan score mål regelmæssigt, og at han ikke regner med, at Nicklas Bendter har, hvad der skal til.

"Nicklas Bendtners chance til sidst - hvis han havde ramt målet, var den gået direkte i nettet. Vi har ikke nogen, der kan score 20 mål på en sæson for os. Jeg vil ikke ræse ud og købe sådan en, for han ville koste i omegnen af 35 millioner pund," siger Martin O'Neill ifølge goal.com.

Kilde: goal.com