Bitterfisse håner Bendtners kæreste
Julie Zangenberg har fået en fjende. Foto: Thomas Sjørup / POLFOTO
Bloggeren Bitterfissen langer hårdt ud efter Nicklas Bendtners kærest, Julie Zangenberg, i et hånligt blogindlæg.

I torsdags var Julie Zangenberg en køn, ung skuespillerinde på vej frem.

Siden da er hendes offentlige aktie kommet under angreb.

Først da Nicklas Bendtner i fredags afslørede, at de er kærester, hvilket allerede har placeret Julie på forsiden i sladderpressen flere gange. Dernæst på nettet, hvor den notorisk vrede blogger Bitterfissen Bethany har skrevet et særdeles hårdt blogindlæg rettet mod den blonde skuespillerinde.

"Kan fandme ikke åbne et ærligt ugeblad eller en avis, uden blondinen får mine øjne til at bløde. Opreklameret tøjte, det er, hvad hun er. Hun er jo hverken gudesmuk, underskøn eller hvad fanden medierne nu ellers prøver at bilde os ind. På en god dag er hun allerhøjst ordinær tilsat en smule pisgult barbiekrøl," skriver Bitterfissen Bethany i blogindlægget 'ZangenSinken Opreklameret tøjte'.

Bloggeren er irriteret over, at "ligegyldige personager" fylder så meget i medierne og har nu set sig vred på Zangenberg, fordi hun, efter Bitterfissens mening, gør mere skade end gavn.

"I samme åndedrag bliver det sgu en kende for tydeligt, hvorfor Bendtner har udviklet sig til at være en kæmpenar, der roder sig ud i den ene skandale efter den anden: Først skal han trækkes med den skingre baronesse, der skaber sig tosset i Topfjols og nu ZangenSinken. Det kan sgu da kun gå galt," skriver Bitterfissen med adresse til Caroline Fleming, som Bendtner tidligere har dannet par med.

Det er ikke første gang, Bitterfissen langer ud efter de kendte. Tidligere er Mascha Vang blevet kaldt Mascha SpejlBlank, ligesom barnestjernen Anne Gadegaard konsekvent kaldes Anne TamigiminGadeport.

Læs bloggen her