Bendtner jager Rasmus Seebachs babe-kæreste

Underholdning
Julie Zangenberg, der blandt andet medvirker i 'Live fra Bremen', har mange bejlere. Nu også Nicklas Bendtner. (Foto: Foto: Mogens Flindt / POLFOTO)

Skuspillerinden Julie Zangenberg danner par med Rasmus Seebach, men det kan Nicklas Bendtner ikke tage sig af.

Nicklas Bendtner har en ukuelig selvtillid. Det har den 22-årige skuespillerinde Julie Zangenberg nu også erfaret.

Ifølge kilder tæt på skuespillerinden, har han gjort, hvad han kan, for at få fat i hendes telefonnummer - også selvom hun danner par med popsangeren Rasmus Seebach. Det skriver Se og Hør.

Efter sigende har Bendtner forsøgt at få nummeret fra dj'en Dan Rachlin, som ikke vil bekræfte rygtet om Julie Zangenberg, men som heller ikke lægger skjul på sin mening om den tidligere Arsenal-spiller.

"Jeg har en fornemmelse af, at Nicklas Bendtner har meget høje tanker om sig selv. Så høje, at han tror, han kan sidde hjemme i sofaen og bestille danske kendis-kvinder via fjernbetjeningen," siger han til Se og Hør.

"Det kan man måske med C- og D-kendisser - spørg bare Ditte Hapel - men ikke med resten," siger Dan Rachlin til Se og Hør.

Bendtner blev en kort overgang set i byen med Robinson-baben Ditte Hapel, som siden dog gik i pressen med brok over, at landsholdsangriberen bare ville have sex.

Kilde: Se og Hør

Nyheder

Ældre ægtepar for vild

i en uge:

Levede af bær og

muddervand