Robbies fræser-hummer sender flere i knæ

I alt tre personer melder nu, at de fik voldsom dårlig mave efter at have indtaget skaldyr på luksusrestauranten Nimb i Tivoli.
Folk der ikke bryder sig om Take That og producenter af toiletpapir er muligvis dem, der er mest glade for, at Robbie Williams og selskab valgte skaldyr til aftensmad fredag.
Folk der ikke bryder sig om Take That og producenter af toiletpapir er muligvis dem, der er mest glade for, at Robbie Williams og selskab valgte skaldyr til aftensmad fredag. Foto: colourbox

Take That-sangeren Robbie Williams er åbenbart ikke den eneste, der måtte bukke under efter mødet med skaldyr fra restaurant Nimb.

Mandag udsendte det københavnske luksus-spisested ellers en pressemeddelelse om, at de ikke havde fået henvendelser fra andre gæster, som var blevet syge.

Men nu skriver Ekstra Bladet, at også Robbie Williams bodyguard samt en unavngiven direktør for en større dansk virksomhed er blevet syge efter mødet med Danmarks for tiden mest omtalte skaldyr, der var skyld i, at Take That måtte aflyse deres stort anlagte koncert i Parken lørdag.

"Jeg spiste sammen med Robbie Williams sent fredag aften på Hotel Nimb og var voldsomt syg med dårlig mave hele lørdagen. Jeg løb i pendulfart mellem min seng og toilettet," fortæller direktøren til avisen.

På samme vis fortæller flere andre gæster på Tivoli-restauranten, at de klagede over dårlig hummer og fisk, som de sendte tilbage til køkkenet, fordi det ikke var færdigtilberedt.

I pressemeddelelsen skriver Nimb, at de nu vil igangsætte en undersøgelse.

Kilde: Ekstra Bladet

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.