Kendt skuespiller indlagt med byld i lungen

Ulf Pilgaard fejrede sin 71-års fødselsdag på hospitalet, men det er ikke alvorligt, forsikrer han.
Danmarks næstmest populære dronning, Ulf Pilgaard, er blevet indlagt på Gentofte Sygehus.
Danmarks næstmest populære dronning, Ulf Pilgaard, er blevet indlagt på Gentofte Sygehus. Foto: Scanpix Denmark/Kristian Juul Pedersen

Det var under triste omstændigheder, at Ulf Pilgaard i går fyldte 71 år. Den populære skuespiller lå nemlig indlagt på lungemedicinsk afdeling på Gentofte Hospital, skriver Ekstra Bladet.

Ulf blev indlagt for nogle dage siden, fordi hans læge mente, at en voldsom forkølelse krævede en indlæggelse, men han siger selv, at det ikke er "særlig alvorligt."

"Herregud, der er blot tale om en mulig byld i den ene lunge, og den er forholdsvis ufarlig. Lad nu være med at skrive, at jeg ligger for døden," fortalte en frisk Ulf Pilgaard til Ekstra Bladet, da avisen fangede ham på hospitalet.

Den næsten to meter høje mand, som nok er bedst kendt fra sine mange år på Cirkusrevyen, har ofte optrådt med en rygende cigaret på scenen. Men Ulf stoppede med at ryge for 15 år siden, hvor han ligeledes blev indlagt.

"Jeg havde svært ved at trække vejret, og det gjorde ondt i benene. Jeg blev indlagt og opereret helt efter bogen. Det viste sig at være en medfødt hjertefejl. Så droppede jeg cigaretterne," fortalte han dengang til avisen.

Nu må han finde sig i hospitalsmad og sterile omgivelser, for han bliver ikke udskrevet før om nogle dage.

Kilde: Ekstra Bladet

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.