Nevø: Stallone er ligeglad med sin søns død
Der er dukket hårde beskyldninger frem, efter Sylvester Stallones søn døde sidste fredag. Foto: Scanpix, Reuters, Thomas Peter
Sylvester Stallones nevø lægger op til det helt store familiedrama, efter at Sage Stallone er fundet død.

- Du er ligeglad med, at han er død!

Så hårde er ordene fra Sylvester Stallones nevø, Edd Filiti efter at den berømte skuespillers søn Sage blev fundet livløs i sit hjem i Hollywood i fredags.

Nevøen, der er søn af Sylvester Stallones halvsøster, har i et indlæg på sin facebookvæg klandret skuespilleren og hans kone, Jennifer Flavin, for at have været ligeglade med Sage både før og efter, at han døde.

Det skriver femalefirst.co.uk.

Ifølge nevøen gad Sylvester Stallone ikke engang at tage telefonen, da sønnen ringede på hans fødselsdag for nylig.

- Hvad gjorde han galt ved at sige til lykke? I gad ikke engang ringe tilbage, og alt, hvad han gerne ville have, var sin far, skriver nevøen om sin berømte onkel og hans kone, der ikke er mor til Stallones afdøde søn.

- Jeg ved godt, at I er ligeglade med, hvad der er sket, men I skal nok begynde at bekymre jer om det, når I først kommer i offentlighedens fokus. Folk er ved at brække sig over jer, skriver nevøen.

Indlægget, hvor nevøen også skrev, at Jennifer Flavin havde ødelagt deres familie, er nu slettet igen fra hans facebookvæg.

Hvad der slog Sage Stallone ihjel er endnu uvist.