Millionerne ruller: Blachman scorer vildt beløb for ny omgang 'X Factor'
Når "X Factor" sendes på TV 2 første gang i 2019 bliver det 12. gang det populære program sendes på dansk tv. Det bliver samtidig Thomas Blachmans 11. sæson som dommer. (Foto: Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix)
Thomas Blachman er dommer i "X Factor" for sine børn og Danmarks skyld - ikke for pengenes skyld.

Ifølge unavngivne kilder, Ekstra Bladet har talt med, fik Thomas Blachman omkring to millioner kroner af DR får at være dommer i "X Factor" - vel at mærke alene for den netop afsluttede og sidste udgave på DR.

De samme kilder vurderer overfor Ekstra Bladet, at hans aflønning hos TV 2 næppe bliver ringere.

Ingen vil lægge navn til det eksakte beløb, men hos BLU, som producerer "X Factor", siger direktør Anne Brostrøm Storgaard, at Thomas Blachman ikke er en billig mand.

- Thomas får en god løn for sit arbejde på "X Factor", og det manglede bare. Men Thomas er aldrig grådig, og det er ikke pengene, der har været afgørende i forbindelse med forhandlingerne med TV2, forklarer hun til Ekstra Bladet.

TV 2 vil ikke kommentere om lønninger og Thomas Blachman vil heller ud med, hvad hans hyre er. Han siger til Ekstra Bladet, at han ikke gør det for pengenes skyld:

- Det kan jeg godt love dig for. Jeg gør det for mine børns skyld og for Danmarks skyld. Vi må ærlig talt alle gøre, hvad vi kan.

Thomas Blachman afsluttede DR's "X Factor"-æra med at vinde med trioen "Place on Earth". Det var hans anden sejr i de ti sæsoner han har været dommer i det populære program.

via Listen To News