Mern-børn spiste toiletpapir for at tage sult

I dag var to tidligere plejeforældre fra Mern på anklagebænken i en sag om vanrøgt af ni plejebørn. Det første plejebarn vidnede i dag.
Ni plejebørn skulle angiveligt have været udsat for vold, trusler, vanrøgt og frihedsberøvelse af to plejeforældre fra Mern.
Ni plejebørn skulle angiveligt have været udsat for vold, trusler, vanrøgt og frihedsberøvelse af to plejeforældre fra Mern. Foto: colourbox

Både vandslanger og elektriske hegn er angiveligt blevet brugt som afstraffelsesmetoder mod plejebørnene fra Mern.

Det berettede et af de ni plejebørn om i retten i dag.

"Jeg kan huske, at han står i hjørnet med en vandslange og spuler os til med koldt vand. Derefter bliver vi sendt ud i gården, hvor vi skal løbe rundt med bare tæer," fortalte den 23-årige kvinde i retten torsdag ifølge Berlingske.

To tidligere plejeforældre var i dag på anklagebænken tiltalt for at have vanrøgtet, frihedsberøvet og udøvet vold mod i alt ni plejebørn igennem to årtier.

Det første plejebarn vidnede i dag i sagen og fortalte omomfattende omsorgsvigt.

"Min storebror og jeg har spist tandpasta og toiletpapir, når vi blev sultne. Min storebror har sikkert tænkt, at det var fibre i det. Vi blev enige om, at hvis vi lagde papiret ind i munden et stykke tid, så var det ikke så ubehageligt at sluge," fortalte den 23-årige kvinde i retten torsdag ifølge Berlingske.

Begge forældre nægter sig skyldige i de tyve anklager.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.