Pilou Asbæk skal være far
Skuespiller Pilou Asbæk og dramatikeren Anna Bro har dannet par i snart fem år. De venter deres første barn til efteråret. Foto: scanpix, Jeppe Michael Jensen
Borgen-skuespiller Pilou Asbæk afviste sidste efterår, at han ville have børn. Nu er kæresten gravid.

Som skuespiller er han blandt andet kendt som den benhårde spindoktor Kasper Juul i tv-serien 'Borgen'.

Men i det virkelige liv er Pilou Asbæk en blød mand, der nu skal være far for første gang til efteråret. Kæresten, dramatikeren Anna Bro, er nemlig gravid i femte måned, erfarer HER&NU.

- Ja, jeg skal være far og Anna mor. Vi håber på at blive stolte og glade, alt er stadig meget tidligt, så vi må vente i spænding, siger Pilou Asbæk til HER&NU.

Skuespiller-parret forlovede sig i oktober 2010, men er endnu ikke blevet gift. De mødte hinanden på skuespillerskolen og har været sammen i fem år.

For kort tiden siden hjemvendte det vordende par fra ferie i Spanien. Nu går tiden med at forberede parrets første - og nok ikke sidste - barn.

- Jeg vil meget gerne have flere børn. Men det kommer jo an på den anden, har Pilou Asbæk tidligere sagt.

Det stod dog ikke i kortene. Sidste efterår afviste han kategoriske at få børn.

- Det er ikke engang til overvejelse. Anna og jeg har alt for meget krudt i røven til børn lige nu, sagde Pilou Asbæk i et interview med Billed-Bladet.

Den kommende far har netop færdiggjort næste sæson af 'Borgen' og havde tidligere på året rollen som Simon Spies, i en film om den excentriske rejsekonge.