Leicester-manager afventer Schmeichels skæbne mod Porto
Det er endnu uvist, om Kasper Schmeichel får comeback i Champions League-kampen mod Porto.
Kasper Schmeichel (th.) fejrer sejren over Club Brugge med Leicester-manager Claudio Ranieri. Det er uvist, om danskeren er på mål mod FC Porto.
Kasper Schmeichel (th.) fejrer sejren over Club Brugge med Leicester-manager Claudio Ranieri. Det er uvist, om danskeren er på mål mod FC Porto. Foto: Eric Vidal/Reuters

Målmanden Kasper Schmeichel var mandag med i den trup på 22 spillere, som Danmarks landstræner, Åge Hareide, udtog til VM-kvalifikationskampene mod Polen og Montenegro i oktober.

Til gengæld er det et spørgsmål, om den danske fodboldspiller er med i startopstillingen, når Leicester tirsdag aften tager imod portugisiske FC Porto i Champions League-gruppespillets anden runde.

- Schmeichel trænede normalt i dag (mandag, red.). Lad mig tænke i aften, siger Claudio Ranieri, der er manager for de engelske fodboldmestre.

- Jeg beslutter i aften, om han er klar til kampen tirsdag, siger italieneren ifølge nyhedsbureauet AFP.

Kasper Schmeichel har ikke spillet de seneste kampe for Leicester på grund af en muskelskade, senest da mestrene i weekenden tabte 1-4 ude til Manchester United.

I stedet har tyske Ron-Robert Zieler vikarieret i målet.

Leicester vandt den første kamp i gruppespillet 3-0 ude over belgiske Club Brugge. Ved den lejlighed stod Kasper Schmeichel på mål.

Porto spillede 1-1 hjemme mod FC København i den første kamp i gruppe G.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.