Lars Brygmann har solgt liebhaver-villa
Har Lars Brygmann solgt til prisen, så har den populære skuespiller scoret 3,1 millioner kroner på at eje en villa i Skovshoved i 11 år.
Der gik kun 43 dage, så var Lars Brygmanns villa i Skovshoved solgt.
Der gik kun 43 dage, så var Lars Brygmanns villa i Skovshoved solgt. Foto: Sarah Christine Nørgaard/Scanpix

Tv-serie-politimanden Lars Brygmann har solgt sit og eks-hustruen, Katrine Brygmann Salomons, hus i Skovshoved nord for København.

Parret gik fra hinanden sidste efterår, og villaen blev udbudt til salg i midten af juni.
Allerede efter bare 43 dage var den 147 kvadratmeter store villa i den københavnske forstad solgt.

Det skriver Boliga.

Lars Brygmann og Katrine Brygmann Salomon købte villaen i 2005 for 5,9 millioner kroner.
Efter bruddet blev Lars Brygmann boende, mens Katrine Brygmann Salomon flyttede til en lejlighed på Østerbro i København, skriver Boliga.

Salget af huset er endnu ikke tinglyst, men overfor Boliga bekræfter ejendomsmægler Søren Heilesen fra Claus Borg & Partner, der stod bag salget, handlen. Han har dog ikke yderligere kommentarer.


Køberen af Lars Brygmanns villa i Skovshoved får blandt andet en stor træterrasse i hele husets længde. Foto: Claus Borg & Partner

Nyistandsat liebhaveri

Huset har ifølge salgsopstillingen gennemgået en omfattende renovering i løbet af de seneste år. Det blev udbudt til 9.000.000 kroner, og der er da også tale om ægte liebhaveri.

Villaen ligger nær Charlottenlund Travbane i postnummerets mest nordøstlige område, Skovshoved.

I hele husets længe er der en stor træterrasse, som man har adgang til fra stuens store glaspartier, og når vejret ikke lige viser sig fra sin bedste side, kan de nye ejere få varmen ved 60’er-villaens pejs.


Lars Brygmann og Katrine Brygmann Salomon fotograferet et par måneder inden bruddet i efteråret 2015. Foto: Liselotte Sabroe/Scanpix/arkiv

Aktuel i "Dicte"

Lars Brygmann, som kendes fra tv-serier som "Taxa", "Borgen" og "Rejseholdet" og en række film som "Dirch", "Kongekabale" og "Bænken", er for øjeblikket aktuel i tv-serien "Dicte".

På den tidligere salgsopstilling kan du læse flere detaljer om Brygmanns tidligere villa.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.