Kendispar jubler: Vi flytter i hus
Realitystjernen Stephanie Karma Christiansen fra "Familien fra Bryggen" flytter i hus med familien.
I morgen starter den 10. sæson af "Familien fra Bryggen", hvor der er gensyn med både Geggo, kæresten Cengiz og deres datter, Alba.
I morgen starter den 10. sæson af "Familien fra Bryggen", hvor der er gensyn med både Geggo, kæresten Cengiz og deres datter, Alba. Foto: David Leth Williams/Scanpix

Flere generationer af den populære familie fra Bryggen er vokset op i lejligheder og har leget på brosten blandt en broget skare af amagerkanere. Men Stephanie Karma Christiansens datter, Alba, kommer til at vokse op i et hus med sine forældre.

- Vi flytter i hus på Amager fra 1. november, afslører det lykkelige par, der åbnede skønhedssalonen La Lotus på Amagerbrogade sammen i juni.

Der er mange årsager til, at den lille familie flytter ind i et rigtigt hus. Blandt grundene er, at Alba på syv måneder kan få sit eget værelse, og parret vægter også højt, at familien får sin egen have.

- Hundene får mere plads, og Alba kan hygge sig og lege med sne om vinteren og løbe med bar mås i vores indelukkede have, siger Stephanie, der også bliver kaldt Geggo.

Geggo og kæresten Cengiz Salvarli er enige om, at deres lille familie skal være større men ikke helt enige om, hvordan det skal ende med at se ud.

- Jeg vil gerne have tre, og så ikke flere, siger Geggo, men Cengiz har en noget anden plan for den mulige storfamilie:

- Vi skal have en af hvert køn. Hvis den næste bliver en dreng, skal vi kun have to børn, siger Cengiz, men det er Stephanie uenig i:

- Nej. Vi skal have tre børn uanset hvad.

Til spørgsmålet om, hvad der skal ske, hvis alle tre bliver piger, er Cengiz sikker:

- Så skal vi have en fjerde. Vi skal have en af hver. Det bliver vi nødt til.

- Nej. Tre børn, og der stopper vi, griner Geggo.

Parret er dog enige om, at deres andet barn, uanset om det bliver en søn eller datter, ikke skal komme lige foreløbig.

Torsdag klokken 20 starter den 10. sæson af serien "Familien fra Bryggen" på TV3.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.