Her er Naser Khaders nye job
Så er der snart en ny lønseddel på vej til Naser Khader, der ikke blev genvalgt ved folketingsvalget. Foto: John McConnico/AP/Arkiv / POLFOTO
Den detroniserede konservative politiker har nu fundet sig et nyt job efter valgnederlaget. Naser Khader skal være rejseleder i Mellemøsten.

Valgnederlaget til den konservative politiker Naser Khader sendte ham ud i arbejdsløshedskøen.

Nu har den tidligere udenrigsordfører for De Konservative, der fik stryg af vælgerne, fundet sig endnu et nyt job.

Naser Khader, der ofte er blevet brugt af medierne som ekspert i Mellemøsten, skal nu øse ud af sin store viden til eventyrlystne danskere.

Rejselederjobbet skal han finde tid til ved siden af jobbet som klogt hoved for en amerikansk tænketank. Det job sikrede Khader sig i sidste måned.

Akademisk Rejsebureau har nemlig valgt at ansætte Naser Khader som ny rejseleder. Han skal gøre rejseglade danskere klogere på rejser til lande som Jordan, Palæstina, Tunesien og Libyen.

Og det tidligere folketingsmedlem af De Radikale og Ny Alliance kommer til at stimulere de rejselystnes hjerneceller under den flotte titel "den arabiske trilogi."

"Vi har valgt at kalde serien "den arabiske trilogi", hvor første tur har fået navnet "Den palæstinensiske Drøm", den næste "Tunis og Tripoli - det arabiske forår" og endelig "Libanon - fra romere og korsfarere til arabisk demokrati," oplyser Akademisk Rejsebureau.

Første rejse finder sted til påske næste år.

Naser Khader er født i Syrien i 1963. Han kom til Danmark i 1974 og kom første gang i Folketinget i 2001.

Han er desuden er benhård mester i kampsport og holder det sorte bælte i Karate.