Efterlyst kvinde i drabssag identificeret
En kvindelig cyklist var i nærheden af gerningsstedet på Frederiksberg, hvor den 21-årig Cem Aydin blev tæsket til døde. Foto: privatfoto
Politiet har nu fået et mindre gennembrud i sagen om mordet på den 21-årige Cem Aydin. Et muligt vidne er blevet indentificeret.

Politiet kan endelig have fået et gennembrud i sagen om det voldsomme drab på den 21-årige Cem Aydin.

En kvindelig cyklist kan ligge inde med vigtig viden i sagen. Efter kvinden er blevet eftersøgt, er hun nu blevet indentificeret, det oplyser Københavns Politi.

"En person i en lille sølvfarvet Peugeot 206 var ved at påkøre hende torsdag aften ca. kl. 23.20," skriver politiet og fortæller, at kvinden selv henvendte sig søndag aften.

Kvinden er interessant fordi føreren af bilen er en af anmelderne til overfaldet på Cem Aydin. Derfor kan hun måske have set gerningsmændene.

To personer, der sad i bilen er også blevet identificeret og bliver afhørt.

Cem Aydin blev tæsket så voldsomt med køller, at han døde. Det var angiveligt seks personer, der ankom i to biler og slog den unge mand ihjel på Kong Georgsvej på Frederiksberg.

"Vi er glade for, at vi nu har fået klarlagt forholdene omkring den kvindelige cyklist og den sølvfarvede bil. Og vi er taknemmelige for de mange henvendelser, vi indtil nu har modtaget," siger politikommissær Hans Erik Raben, drabssektionen, Københavns Politi.

I går valgte politiet at tilbyde eventuelle vidner beskyttelse, hvis de står frem. Det ser ud til at have båret frugt, at politiet opfordrer befolkningen til at hjælpe.

"I alt er vi oppe på ca. 75 henvendelser fra befolkningen, men vi håber på flere, for vi er fortsat på bar bund med hensyn til motivet til dette brutale og afstumpede drab," siger Hans Erik Raben.

I går kom det frem, at Cem Aydin tidligere har været i klammeri med en berygtet kriminel. Men det er uvist, om det har noget med mordet at gøre.