Drabelig eksplosion var en familietragedie
En 38-årig mand dræbte såvel sig selv som sin partner og hendes far under en selvmordseksplosion i København i går. Foto: www.colourbox.com (Arkivfoto)
Et par og en ældre mand døde under en eksplosion i København i går, som angiveligt var planlagt som både drab og selvmordseksplosion.

Den eksplosion, der dræbte tre mennesker på Rahbeks Allé 5 på Frederiksberg søndag eftermiddag, var tilsyneladende det triste punktum i et pars samlivsproblemer.

Ifølge Ekstra Bladet oplyser Københavns Politi, at en 38-årig mand havde planlagt en selvmordseksplosion, som skulle dræbe såvel ham selv som hans 34-årige kvindelige samlever.

Kvindens 69-årige far omkom også under eksplosionen. Faren var på kvindens opfordring taget med hen til lejligheden, fordi hun følte sig utryg ved den 38-årige, skriver Ekstra Bladet. Kvinden var stadig tilknyttet adressen, og det er ikke oplyst, om parrret var gået fra hinanden.

Den 38-årige var angiveligt deprimeret over tabet af et barn i sommer. Parret efterlader yderligere to små børn.

Københavns Politi er ved at klarlægge baggrunden for branden, men har oplyst, at men ikke vil lede efter yderligere personer i forbindelse med episoden.

Den dræbte kvinde var ifølge Ekstra Bladets oplysninger et velkendt ansigt i Københavns restaurationsmiljø, hvor hun drev en velanset restaurantkæde sammen med sin bror.

Kilde: Ekstra Bladet