Den nye Frost smelter alle rekorder
Søstrene Anna og Elsa samt Svend, Olaf, Kristof og alle de andre er klar til at tage kampen op mod Hollywoods skrantende salgstal. (Foto: Disney)
Disneys opfølger forventer at sælge billetter for 1.4 milliarder kroner – bare i den kommende weekend.

Rekorderne står i kø, når "Frost 2" får premiere i morgen i USA, Kina og mange andre steder i verden (herhjemme må vi vente til på næste onsdag den 27. november). Svimlende 100 mio. dollars (675 mio. kr.) forventes åbningsweekenden at skovle ind i hjemlandet USA, og med det store marked i Kina, resten af Asien og dele af Europa, forventes indtægterne at gå over 1.4 milliarder kroner – og det er kun for denne ene åbningsweekend, skriver The Hollywood Reporter.

Så har den animerede film med prinsesse Anna og dronning Elsa stadigvæk resten af året og den lukrative juletid til at sælge billetter i, for ikke at tale om alt det legetøj, som også rammer butikkerne (og nettet) lige i tid til juleønskelisten for de små skal skrives.

Der er aldrig før forudbestilt så mange billetter til nogen film i verdenshistorien, og hvis ovenstående indkomstestimater holder, vil det også være rekord for en animeret film.

Når Disney rammer noget godt, er det astronomisk, hvad indtjeningen bliver. Og Anne og Elsa har ramt noget rigtigt i de smås (og stores) hjerter verden over. Foto: Disney

Hollywood trænger også til lidt gode nyheder. Hele filmindustrien er 6 procent bagud i forhold til sidste års tal, og det generelle billetsalg er på årsbasis for alle amerikanske film nede med hele 27 procent i forhold til 2018.

Så det er godt, at "Frost 2" forhåbentligt kan puste lidt varme ind i regnskaberne

Se trailer til "Frost 2" her

 

 

 

 

via Listen To News