Brugte brandbar væske til eksplosionsbrand
Skaderne efter eksplosionen i en lejlighed på Rahbeks Allé på Frederiksberg ved middagstid søndag ses på bygningen her. Foto: Henning Hjort / POLFOTO
Politiet undersøger fortsat gerningsstedet, hvor en mand angiveligt planlagde eksplosion i ejendom, som kostede tre mennesker livet.

Den 38-årige mand, som politiet formoder stod bag en planlagt eksplosion i en ejendom på Frederiksberg, anvendte angiveligt bandbar væske. Branden kostede ham selv og to andre livet.

Det er den teori, som politiet lige nu arbejder ud fra, fortæller Bertel Hejlsen, der er daglig leder af Københavns Politis Brandsektion til Newspaq.

En eksplosion, der udover at koste manden selv livet, også dræbte hans 34-årige kvindelige samlever - hvilket ifølge politiets teori var planen - samt kvindens 69-årige far.

"Vi er stadigvæk i gang med de undersøgelser, der skal foretages. Vores kriminalteknikere er stadigvæk ikke helt færdige ude på stedet," lyder det fra Bertel Hejlsen.

"Men det forlyder, at der i forbindelse med eksplosionen har været brugt noget brandbar væske, og det er så noget af det, vi skal undersøge, hvad er det for en type," forklarer han videre.

Den 38-årige var angiveligt deprimeret over et tab af et spædbarn i sommer. Parret efterlader yderligere to små børn.

Københavns Politi føler sig så sikker i deres teori om, at manden planlagde og stod bag, at de ikke vil lede efter yderligere personer i forbindelse med episoden.