Bomstærk forsvarer vil væk fra dansk fodbold
Kristian Ipsa (til venstre) i en hård duel. Han kan inden for få dage være fortid i dansk fodbold. Han kom til Superligaen fra tysk fodbold. Foto: Jesper Nørgaard Sørensen / POLFOTO
FC Midtjyllands kroatiske midterforsvarer Kristian Ipsa vil forlade Superligaen. Han er en blandt flere, der kan forlade den jyske klub.

FC Midtjyllands succeshold kan stå foran en åreladning af spillere, der har fået masser af kampe i benene.

Nu melder Herning-klubbens stærke kroatiske midterforsvarer Kristian Ipsa ud, at han vil væk. I hvert fald arbejder spillerens agent på at få Ipsa væk fra FC Midtjylland.

"Vi er i dialog med et par klubber, og måske skifter han allerede her i januar. Måske har vi en aftale på plads allerede i slutningen af denne uge. Hvis ikke, så skifter han først til sommer, når kontrakten udløber," siger Kristian Ipsas agent, Jan Dreyer, til bold.dk.

25-årige Kristian Ipsa har spillet i den midtjyske klub i tre og et halvt år. Han fik masser af spilletid i foråret.

Det midtjyske midterforsvar kan risikere at miste endnu en profil senest til sommer. Martin Albrechtens kontrakt udløber, og det er endnu ikke afgjort, om han bliver i klubben.

Til sommer kan det også blive farvel til profiler som Adigun Salami og Jonas Borring samt reserverne Baba Collins og Marc Møller.

Kilde:Bold.dk