AGF gav Midtjylland tørt på i regnen
Efter 32 minutter måtte Peter Graulund udgå med en skade, men så kunne han nå på hospitalet til sin fødende kone. I stedet to vilde Søren Larsen over, så FC Midtjylland må tænke 'Sørens også'. Foto: Claus Bonnerup / POLFOTO
En lige kamp udviklede sig til voldsom AGF-dominans anført af Søren Larsen, der var i vanvittigt målhumør og scorede hattrick i 4-2 sejren.

I kampprogrammet stod der AGF mod FC Midtjylland. Men der kunne lige så godt have stået Søren Larsen mod FC Midtjylland.

For den lange angriber var total dominerende i aftenens kamp som AGF vandt 4-2.

Men før Søren Larsen kunne hyldes som hattrick-helt i et regnvådt Århus, skulle begge hold kæmpe deres chance i en lige første halvleg.

I regnen, der i hele kampen væltede ned over i spillerne, var det AGF, som kom bedst ud af startblokken. Efter 22 minutter kunne Søren Larsen starte sin vilde målfest, da han kom først på en bold midt for mål, som han stensikkert satte i nettet bag Kasper Jensen i gæsternes mål.

FC Midtjylland gav dog ikke op og spillede sin chance. Det gav gevinst, da gæsternes farligste spiller Tim Janssen efter 38 minutter gjorde det til 1-1.

Og da AGFs norske forsvarsfjeld Atle Roar Haaland to minutter efter pausen var uheldig at sætte bolden i egen net, lignede det en kamp, som FC Midtjylland kunne trække fuld gevinst ud af.

Men der var lige en Larsen til forskel, for blot to minutter senere viste lange Larsen igen center forward kvaliteter i topklasse, da han fik lusket sig til en bold og igen midt for mål kunne score.

Hattricket blev fuldendt til publikums vilde jubel, da Søren Larsen blot fem minutter senere på samme facon som ved de to første mål scorede til 3-2.

Kort efter kunne Søren Berg cementere sejren og sin topscorerstatus, da han scorede til 4-2 på et flot spark.