Her er nedrykkerne - væd og scor kassen
Hvem bliver sorteper i Superligaen? Sønderjyske og HB Køge lyder buddet fra fodboldkendere. Foto: Claus Bonnerup / POLFOTO
Så går Superligaen i gang. Poul Hansen og Ove Pedersen peger på de svageste led, som kan ende som sorteper. Det kan give kroner i pungen.

Så triller Superliga-bolden igen. Efter halvanden måned uden fodbold kan landets fodboldfans igen trække favorittrøjen over hovedet og følge holdet fra lægterne.

Endnu har alle hold nul point, men snart vil nedrykningsspøgelset puste de første i øret. Et friskt og kvalificeret bud på de to nedrykkere kommer her:

"Jeg tror HB Køge rykker ud. Alt andet vil være ulogisk. Så tror jeg også, at Sønderjyske får de største problemer. De har skiftet træner og har mistet markante spillere, så det må være mit bud," siger Poul Hansen fodboldkommentator på TV2 Sport til Newspaq.

De to klubber er også favoritter til at trække nedrykningsbilletten hos en anden kender af dansk fodbold, selv om kampen bliver tæt.

"Jeg tror faktisk, at vi får fire klare bundhold i år. Det bliver Sønderjyske, HB Køge, Lyngby og den negative overraskelse af Horsens, FC Nordsjælland eller Silkeborg. Hvis jeg skal skyde på nedrykkere, må det blive to af de tre første," siger den tidligere Superliga-træner Ove Pedersen.

Bettingselskaberne kan miste store beløb, hvis de satser forkert i spørgsmålet om nedrykning.

Hos Danske Spil, Bet24 og Betsafe er man enige i, at HB Høge og Sønderjyske er de mest sandsynlige nedrykkere.

Det bedste odds får man hos Bet24, som giver pengene 1,70 og 4,00 gange tilbage ved nedrykning til henholdsvis HB Køge og Sønderjyske. Danske Spil giver pengene 4.25 gange igen, hvis de to klubber følges ad ned.