Barcelona-keeper skal stoppe gamle venner i CL-møde
Marc-André ter Stegen skal tilbage på sin gamle hjemmebane, når Barcelona møder Borussia Mönchengladbach.
Marc-André ter Stegen har fået hele sin fodboldopdragelse i Mönchengladbach. Nu kommer han tilbage som Barcelona-spiller.
Marc-André ter Stegen har fået hele sin fodboldopdragelse i Mönchengladbach. Nu kommer han tilbage som Barcelona-spiller. Foto: Pau Barrena/AFP

Stjernemålmanden Marc-André ter Stegen står foran en følelsesladet aften, når han onsdag vogter buret for FC Barcelona i Champions League-kampen ude mod Borussia Mönchengladbach.

Ter Stegen er vokset op i den tyske by, og han fik sin fodboldopdragelse på klubbens ungdomsakademi og optrådte siden på klubbens førstehold indtil sommeren 2014, da Barcelona hentede ham.

Nu vender han tilbage til sin gamle hjemmebane, Borussia-Park.

- Det bliver en meget speciel kamp for mig. Mönchengladbach er min hjemby og mit hold. Det var der, jeg blev voksen og blev fodboldspiller. At komme tilbage med en anden klub bliver meget specielt, siger Marc-André ter Stegen.

Han understreger dog, at han ikke får problemer med at gøre sit bedste for Barcelona onsdag aften.

- Borussia er min gamle kærlighed og vil altid være det, men jeg identificerer mig 100 procent med Barcelona, og på banen er det min eneste klub, siger den 24-årige målmand.

Barcelona fik en glimrende start på gruppe C i Champions League med en sejr på 7-0 over Celtic.

Borussia Mönchengladbach kom knap så godt i gang med 0-4-nederlaget til Manchester City på udebane.

Til onsdagens kamp må Barcelona i øvrigt undvære Lionel Messi, da den argentinske stjernespiller er skadet i de kommende uger med en lyskeskade.

/ritzau/Reuters/NTB

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.