Advarsel mod klamt, sundhedsfarligt brød: Ulovligt bageri lukket

Fødevarestyrelsen har lukket et ulovligt bageri og advarer mod brød derfra.
Har du købt brød fra det ulovlige bageri, bør du smide det ud, da du kan blive syg af at spise det. Billedet er et arkivfoto, og de konkrete brød på billedet er ganske uden skyld i denne sag.
Har du købt brød fra det ulovlige bageri, bør du smide det ud, da du kan blive syg af at spise det. Billedet er et arkivfoto, og de konkrete brød på billedet er ganske uden skyld i denne sag. Foto: Scanpix/Arkiv

Beskidte lokaler, klamme viskestykker og snavsede æltemaskiner.

Sådan var forholdene på det bageri i København, som netop er blevet lukket ned af Fødevarestyrelsen, oplyser styrelsen i en pressemeddelelse.

Det drejer sig om et ulovligt bageri på Drejervej 8B i Københavns nordvestkvarter.

Fødevarestyrelsens rejsehold bankede torsdag på ved det uregistrerede bageri, og fandt forholdene så uhygiejniske, at de med det samme lukkede bageriet ned og beordrede varerne destrueret.

Der var bagt brød under forhold, som mangler den mest basale fødevarehygiejne, oplyser Fødevarestyrelsen. Blandt andet lå dejen på beskidte stofstykker, og både lokaler og æltemaskiner var snavsede.

Hvis du har købt brød fra bageriet, opfordrer Fødevarestyrelsen til, at du smider det ud, eftersom det er fremstillet under stærkt uhygigejniske forhold og derfor kan være sundhedsfarligt.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.