Tusinder hylder gulddrengene på Rådhuspladsen
Rigtig mange har ryddet kalenderen og taget til det centrale København for at vise deres begejstring for EM-vinderne. Foto: Henning Hjorth / POLFOTO
Mikkel Hansen, Landin og alle de andre EM-helte suger glæden og hurra-råbene til sig fra de mange fans, der er mødt op på rådhuspladsen.

De må føle sig som rockstjerner, der tiljubles af hvinende kvinder - og mænd.

EM-herrerne hyldes mandag eftermiddag på Rådhuspladsen i København. Og der er mødt tusinder op for at fejre dem med rød-hvide flag på kinderne og i hænderne.

Med på altanen er kronprins Frederik, som også holdt en tale til EM-vinderne, inden de tog turen ud på altanen.

Kort tid inden var EM-heltene i Kastrup, hvor modtagelsen slog benene væk under finaletopscoreren Mikkel Hansen.

"Det er jo helt vildt, hvor mange mennesker, der er her. Det er lige før, det er for meget. Man bliver virkelig stolt af, at så mange mennesker dukker op for at ønske én tillykke. Jeg har ikke gidet at høre, når Bo Spellerberg fortæller om 2008, for jeg glæder mig bare til at få en stor oplevelse selv," sagde Mikkel Hansen til TV 2.

Den 24-årige verdensprofil ser frem til endnu en dag i landsholdskammeraternes selskab.

"Jeg ser frem til at have det sjovt med alle gutterne, som jeg har kæmpet med det seneste stykke tid," siger Mikkel Hansen til Newspaq.

Kollegaen fra fløjen, Hans Lindberg, glæder sig også til oplevelserne, der venter på en ellers helt almindelig, frostkold januarmandag.

"Jeg ser frem til at komme på rådhuspladsen," siger guldvinderen Hans Lindberg til Newspaq.

Rådhuspladsen er allerede pænt fyldt op med mennesker, der er klar til at vinke og flage, når guldvinderne træder ud på rådhusbalkonen.

Kilde: TV 2